Even op een rij

Meer leads leidt tot meer winst. Lukt het u niet om meer leads te genereren? LDApartners regelt het voor u, zonder dat dit u extra tijd kost. Binnen twee weken tijd vinden wij zoveel mogelijk nieuwe leads. We onderzoeken of en waar er vraag is naar uw dienst of product. Levert het niets op? No cure, no pay!

Voor onze acquisitie gebruiken wij een enorm klantenbestand en online (nieuws)bronnen. Zo kunnen wij aangeven welke klanten het meest betrouwbaar en geschikt zijn voor u. Deze data passen wij continue aan, zodat deze altijd compleet en up-to-date blijft.

Leadgeneratie is onmogelijk zonder een sterke acquisitie. De acquisitie is de onmisbare stap tussen onze data en de leadgeneratie. Schakel ons in om één stap binnen het koopproces te vergemakkelijken. Of laat de hele verkoopcyclus, inclusief sales en marketing, uitbesteden.

Vraag nu vrijblijvend een voorstel voor leadgeneration, telemarketing en/of acquisitie. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. No cure no pay!