Diensten

Home / Diensten

Onze diensten

Waarom zelf op zoek gaan naar nieuwe klanten als u het ook kunt uitbesteden? Uw behoefte is onze dienst. LDApartners maakt het voor u mogelijk dat prospects plotseling zichtbaar worden, en dat koude contacten vertrouwde leads worden. Onze diensten bestaan uit kwalitatieve leadgeneration, klassieke telemarketing, kwalitatieve data en online marketing. Wat ons betreft zijn deze diensten los van elkaar noodzakelijk, maar in combinatie juist doeltreffend. Leveren onze diensten u toch niets op? No cure, no pay! Lees verder over hoe wij ze vervullen voor u.

Leads

Meer leads leidt tot meer omzet. Het lukt u niet om dit te realiseren? Of u loopt vast als het gaat om nieuwe klanten benaderen? LDApartners regelt dit voor u, zonder dat dit u extra tijd kost. Binnen 2 weken tijd vinden wij zoveel mogelijk potentiële klanten. We onderzoeken of en waar er vraag is naar uw dienst of product. De leads kwalificeren wij zodat ze binnen het gewenste profiel passen.

Data

Door de jaren heen hebben wij een enorm klantenbestand opgebouwd. Deze data gebruiken wij voor onze acquisitie. Met ruim 15 jaar ervaring hebben we genoeg inzicht om te weten hoe wij u gericht van dienst kunnen zijn. Ons klantenbestand passen wij namelijk periodiek aan, zodat de data compleet en up-to-date blijft.

Acquistie

Leadgeneration is onmogelijk zonder een sterke acquisitie. Acquisitie is de onmisbare stap tussen data en leadgeneration. Schakel ons in om één stap binnen het koopproces – bijvoorbeeld van afweging naar beslissing – te vergemakkelijken. Maar u kunt er ook voor kiezen de hele verkoopcyclus, inclusief sales en marketing, uit laten besteden.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor leadgeneration!