Leadgeneration

Home / Leadgeneration

Leadgeneration

Meer leads leidt tot een hogere omzet. Als dit de waarheid is, waarom is dit in de realiteit nog niet zo makkelijk? Veel bedrijven missen een gezonde combinatie van directe zakelijke afspraken, een lead nurture strategie en een sterk salesoffice. Waar elk bedrijf te kort komt, springen wij in. Ook als het gaat om bijscholing via salestraining.

Zakelijke afspraken

Vaak is de drempel te hoog om nieuwe klanten te benaderen. Of dit nu particulieren of organisaties zijn. De stap van klanten aantrekken naar converteren is de moeilijkste, maar ook de meest cruciale stap binnen de marketing en salesfunctie van elk bedrijf. Wij vergemakkelijken het maken van afspraken met nieuwe organisaties of target accounts. Dit doen we door hoge snelheid in het proces van leadgeneration te brengen. Als de prospect groen licht geeft, gaan we zo snel mogelijk in gesprek. Dit gesprek heeft een promotionele waarde, zodat het aanleiding geeft om in de toekomst opnieuw contact op te nemen met uw prospect. Dit verstaan wij onze zinvolle zakelijke afspraken.

Uw doel is om tot het hoogste rendement te komen. Dit betekent een zo hoog mogelijke conversie van lead naar klant. Onze dienst is om de weg hierheen – lead nurturing – optimaal te faciliteren. Dit houdt onder andere in, het warm houden van target accounts die er (nog) niet aan toe zijn om direct een afspraak te accepteren. Omdat leadgeneration een doorlopend proces is, is lead nurture essentieel. Ondertussen houdt LDApartners contact met de target accounts, door ze af en toe te bellen of relevante informatie te verschaffen. Zodra de contactpersoon er klaar voor is, wordt er als nog een afspraak ingeboekt.

Lead nurture

Remote salesoffice

Op afstand fungeren wij als salesbureau. LDApartners richt het zo in dat nieuwe aanvragen voor producten en/of diensten via de website direct opgepakt worden. Zo voldoen we online aan een eerste kwalificatie. Dit kan zowel voor de inbound als de outbound marketing. In de uitwerking van leadgeneration beantwoorden we aan de meest cruciale vragen: Welke campagne is het meest effectief? Welke campagne leverde veel leads op? Hoeveel van die leads werden ook daadwerkelijk klant? Zo kijken we vooruit, maar reflecteren we ook op het voorafgaande. Het bespaart u veel moeite en risico’s als u al deze zaken moet nagaan. Vandaar dat het voordelig is om uw sales van A tot Z bij ons uit te besteden.

Sales is een vak apart. Een vak waarvoor training vereist is. Bent u van plan dit vak te gaan beoefenen? Of bent u al een gevorderde, maar geeft u onnodig veel geld uit aan niet werkende campagnes? Wij hebben de experts in huis die u sales trainingen op maat levert. U leert bijvoorbeeld de ins en outs van de telemarketing. Onze experts trainen uw salesforce en zorgen dat deze optimaal en zo efficiënt mogelijk met hun tijd omgaan om uiteindelijk zoveel mogelijk omzet binnen te halen.

Sales en telesales training

Ontvang een vrijblijvende offerte voor leadgeneration!