Ons Team

Home / Ons Team

Maak kennis met …

Onze vakspecialisten in sales, consultancy en (online) marketing. Begonnen als verkoper in de meest uiteenlopende bedrijven, heeft CEO Tim Engelkes zich uiteindelijk opgewerkt tot expert in de sales. Hij was medeverantwoordelijk voor het succes van Varonis, de IT-security gigant. In LDApartners krijgt hij versterking van account manager Job van Oldenbeek en officemanager Emma Gmelig. De eerste is een ervaren verkoper van financiële diensten, de tweede een ervaren consultant. De partners worden ondersteund door een Raad van Advies, bestaande uit Hendrik Engelkes en Jaap van Gent. Van Gent is specialist in online leadgeneration.

Tim Engelkes

Tim Engelkes

Founder

Tim heeft jarenlange ervaring in de sales. Opleiding bij de IVA in Driebergen, een echte sales opleiding aangevuld met certifceringen.

Emma Gmelig

Emma Gmelig

Office Manager

Emma is al jaren werkzaam als office manager, voor in het bijzonder consultancybedrijven. Nu brengt zij al haar ervaring bij LDAP.

Jaap van Gent

Jaap van Gent

Adviseur

Jaap is tevens een van onze adviseurs. Jaap is eigenaar geweest van meerdere ondernemingen en heeft zoals hij zelf zegt; “een callcentre 3.0 geleid”.

Hendrik J. Engelkes

Hendrik J. Engelkes

Adviseur

Henk heeft verschillende grote ondernemingen geleid en gehad. Zijn ervaring is cruciaal in het goed managen van een organisatie, hij brengt deze ervaring over in zijn rol als adviseur.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor leadgeneration!