Telemarketing

Home / Telemarketing

Telemarketing

De drempel om zoveel mogelijk klanten in een korte tijd te benaderen is er bij LDApartners niet. Onze telemarketeers bestuderen secuur de beoogde markt, door de meest relevante klanten uit het klantenbestand te bellen. Ze peilen de interesse voor uw product of dienst en. Dit schept een helder beeld waarop we ons moeten richten. Vervolgens selecteren wij de meest belovende prospects voor u. Wij zorgen ervoor dat er binnen twee weken tijd een gesprek komt met de potentiële klant.

Klantcontact

Hoe tevreden is mijn klant over mijn diensten? Elk bedrijf moet zich dit continue afvragen. Wij verrijken de CRM om hieraan te beantwoorden. Dit doen we in eerste instantie door te checken of wij nog steeds contact hebben met de juiste personen. Is de lijst nog up-to-date? Ook is belangrijk om te weten of wij überhaupt hun klantgegevens nog mogen blijven gebruiken. Hierin leven wij de GDPR-wetgeving na, in Nederland beter bekend als de ‘Algemene verordening gegevensbescherming’.

We hebben een eerste contact met de klant. Wat doen we dan? Wij geven een korte introductie van de nieuwste diensten en/of producten, om de klant kennis te geven van het feit dat er iets nieuws op de markt is. Hierbij kan ook gelijk een afspraak gemaakt worden voor de accountmanager. Wij staan er bekend om dat we in korte tijd heel veel klanten spreken. Zonder dat deze gesprekken zinloos zijn. Zo is LDApartners in staat snel en gericht een nieuw product onder de aandacht brengen.

Introductie

Event

Events vergroten de kans op zichtbaarheid in de markt, alsook uitbreiding van jouw markt. Vandaar dat LDApartners graag campagnes voor u opzet en events organiseert. Om gericht bezoekers te trekken, laten wij vooraf weten wat het profiel van de bezoeker moet zijn. Dit profiel baseren wij op het onderzoek van onze telemarketeers. We springen bij om te zorgen dat er zoveel mogelijk aanwezigen zijn op een event.

Leads genereren is totaal onzinnig wanneer daar totaal geen markt voor is. Daarom is het noodzakelijk te weten of er een markt is voor uw dienst of product. Onze (tele)marketing en sales diensten zijn erop gericht om een helder overzicht te krijgen of uw aanvraag zinvol is. Na dit vooronderzoek koppelen we dit terug, om door u te laten beslissen of er een doorstart kan worden gemaakt. Geeft u groen licht, dan bekijken wij waar in de markt we de meest geschikte mensen moeten benaderen. We geven vol gas om al deze prospects te contacteren, en mogelijkerwijs om te zetten in leads.

Nieuwe markten

Ontvang een vrijblijvende offerte voor leadgeneration!